SZAKÉRTŐKTŐL

SZIRTESI Könyvviteli és Adószakértő Bt. & Szirtesi Center Kft.

Számviteli és adózási szolgáltatások

Szolgáltatásaink


Könyvelés

Könyvviteli szolgáltatást  nyújtunk a kettős könyvvitel rendszerében kizárólag cégek részére. Elkészítjük az összes adóbevallást és számviteli beszámolót. Amennyiben az ügyfél igényli, úgy év közben is, tetszőleges időközönként mérleget, eredménykimutatást, vagy egyéb adatszolgáltatást adunk a megbeszélt határidőre.

Kontrolling

Igény szerint biztosítjuk a költséghely, költségviselő, vagy más ismérvek szerinti kontrolling könyvelést, és az ez alapján igényelt kimutatásokat.

Különleges státuszú adózók

Vállaljuk KATA, EVA adózók nyilvántartásainak vezetését, adóbevallásaik elkészítését.


Bérelszámolás

Elvégezzük tetszőleges számú munkavállaló bérszámfejtését, ha a megbízó nem TB kifizetőhely. Elkészítjük a bérszámfejtéshez kapcsolódó NAV bevallásokat és adatszolgáltatásokat.


Adóbevallások

Külön megkeresés esetén lehetőség van gazdasági társaságok adóbevallásainak elkészítésére és adószakértői ellenjegyzésére. Rövid határidővel vállaljuk adóbevallások, könyvelési anyagok utólagos felülvizsgálatát.

Elkészítjük magánszemélyek (nem egyéni vállalkozó) személyi jövedelemadó bevallásait is.


Adótanácsadás

Amennyiben adózási / számviteli jogszabály értelmezésével, vagy adóoptimalizálással kapcsolatos kérdése van, azt az adószakértői tevékenység keretében gyorsan megválaszoljuk.